Evolveo XtraCast stick

Az Evolveo a középutat kínálja megfizethető áron, mióta kiadta az Evolve XtraCast nevű HDMI stickjét, aminek a segítségével adatokat streamelhetünk a TV-re, sőt internetezhetünk is rajta. Az Evolveo alacsony áron okos TV-t csinál egyszerűbb készülékünkből, így ha csak egyszerű böngészésre és levelezésre használnánk az internetet, akkor ideális választás lehet.

Szerezd be itthon!

Evolveo XtraCast

Rikomagic V5

Rikomagic V5

Sok Android stick régi alkatrészek felhasználásával készül, a Rikomagic V5 viszont nem tartozik közéjük. Az 1.8 GHz-es négymagos processzor mellett 2 GB RAM és 8-16 GB belső tároló található az eszközben. Azonban nem ezek teszik igazán különlegessé a Rikomagic sticket, hanem az, hogy wifi mellett Ethernet port, 2 darab USB, Bluetooth és microSD slot is található rajta.

Szerezd be itthon, vagy rendeld meg Ebay-ről!

Measy A2W

A Measy A2W Miracastos HDMI stickje gond nélkül működik együtt több platformmal, hiszen Androidot, iOS-t, MAC-et és Windows-t is támogatja, így az A2W-re gond nélkül lehet klónozni a Windows, Android vagy iOS eszközök képernyőjét. Annak érdekében, hogy még zökkenőmentesebben használhassuk a sticket, a felsorolt operációs rendszerek mindegyikére elérhető az EZcast applikáció is, ami a motorja a Measy A2W-nek.

Szerezd be itthon, vagy rendeld meg Ebay-ről!

Measy A2W

Apple TV

Apple TV

Ugyan nem stick, de szintén HDMI csatlakozóra lesz szükséged, és az Apple TV segítségével eléred az iTunes tartalmát – természetesen fizetned kell érte -, élő közvetítéseket nézhetsz, YouTube és Vimeo streamelési lehetőséggel. Ha van Apple kütyüd, akkor a fényképeket és videókat könnyen, vezeték nélkül megjelenítheted a TV-den.

Szerezd be itthon, vagy rendeld meg Ebay-ről!

Copyright © 2024, MyTV.hu